Joustava perusopetus

Joustavan perusopetuksen luokka on eloisa mutta myös tietyllä tavalla rauhallinen, mutta onneksi luokassa on aina kaksi aikuista. Kahvia menee yleensä koko pannullinen vain jos luokka on ollut rauhallinen toisaalta kahvi huone voidaan myös sulkea. Meidän luokan jokainen oppilas on omanlaisensa, kuten myös meidän opettaja ja joustavan perusopetuksen ohjaaja ovat humoristisia ja oman laisiaan, jotka saavat hepuli kohtauksia välillä. Teemme melkein aina tunnilla ahkerasti tehtäviä ja joskus opettajat joutuvat avautumaan oppilaille jotka eivät tahdo keskittyä.

Syötteen reissu meni mukavasti tehdessä kaikkea mukavaa, sekä syödessä aivan mahtavaa ruokaa. Lisäksi olemme melko hyvä tiimi. Käymme myös luokkamme kanssa kuntosalilla yleensä perjantaisin. Meillä on mukavat oppilaat sekä opettajat kokonaisuudessaan. Oppitunnit joustavassa perusopetuksen luokassa kuluvat mukavasti kun asia käydään ensin yhdessä läpi ja sitten tehdään tehtäviä itsekseen ja yhdessä.

Ärsyttävintä meidän luokassa on se yleinen helinä kun porukka ei malta keskittyä, mutta porukka hiljenee kun Marja tai opettaja huomauttaa asiasta tarpeeksi monta kertaa. Meidän jopo ope ja jopo ohjaaja Arja ja Malla ovat sellaisia joille pystyy kertomaan asioita luottamuksella jos jokin asia vaivaa. Meidän luokassa on onneksi kaksi muuta tilaa koppi sekä kahvi huone joihin pääsee tiukan paikan rauhoittumaan. Asioihin puututaan jos on tarpeellista, sekä ne hoidetaan, eikä meidän luokassa kiusata eikä polteta tupakkaa. Meidän opettajilla on ovela tapa rauhoittaa meidät antamalla helmiä purkkiin, kun lasipurkki on viivaan asti täytetty niin Arja ja Malla vievät meidät pizzalle.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa: 

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä toiminto estää automaattista roskapostia.
5 + 7 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.