Pörri

Pörri

 

Minulla on koira, jonka nimi on Pörri ja sen rotu on Klainpitz. Pörrin värit ovat valkoinen ja harmaa. Pörrillä on neljä pentua. Pörri on pehmeä ja kovaääninen koira, nimittäin kun ovesta tulee joku, Pörri alkaa räksyttämään. Pörri on pieni koira, mutta myös söpö. Pörri on leikattu, se on tyttökoira. Pörri ostettiin sen vanhalta omistajalta, mutta pennut jäivät sinne. Pörri pitää käyttää joka päivä vähintään lenkillä tai edes ulkona. Pörri ei ole koskaan ollut yötä ulkona, se on sisäkoira.

 

                     Ravinto

 

Pörri syö vain tiettyä ruokaa ja se on liha yms. Se juo puhdasta ja kylmää vettä. Vesi pitää vaihtaa kerran päivässä ja laittaa lisää, koska se vesi lämpenee ja Pörri ei juo sitä. Koiralle ei saa syöttää suklaata, nimittäin koirat saattaa kuolla siitä. Jos koira syö suklaata, koiralle täytyy laittaa suolaa sen suuhun, että koira oksentaa suklaat pois.

 

                     Käyttäytyminen

 

Kun Pörri tuli meille, se oli aluksi aika arka, mutta parissa päivässä se tottui nopeasti. Kun Pörri haluaa mennä sisälle se haukkuu ovella niin kovaa, että me kuulemme ja menemme avaamaan. Meillä on myös kissa ja sen nimi on Petu. Kun Petu haluaa tulla sisälle, se menee ikkunalaudalle istumaan. Pörri alkoi matkimaan Petua ja menee myös istumaan ikkunalaudalle.

 

                     Asuminen

 

Pörri nukkuu missä sattuu, mutta yleensä se nukkuu tietyssä huoneessa  ja välillä sohvalla. Kun Pörri tuli meille,se nukkui äidin ja isän huoneessa, mutta kun se oppi menemään portaita ylös, se alkoi nukkua yhdessä huoneessa. Pörri herää aina, kun äiti on menossa töihin  eli puoli kuudelta.


Pihla Korkatti 5. lk

Jaa sosiaalisessa mediassa: 

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä toiminto estää automaattista roskapostia.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.