Alakoulujen sählyturnaus toi jännitystä koulupäivään

Alakoulujen sählyturnaus

Sählyturnaus oli torstaina 9.4.2015. Se oli Frosteruksen koulun liikuntasalissa klo 9-13.00. Joukkueita oli kuusi, Frosteruksen koulusta 4.lk, 5 A, 5 B, 6 A, 6 B ja Saviselän koulun joukkue.

Sählyturnauksessa oli parasta, että kaikki sai pelata, jotka halusivat. Siellä annettiin myös reilun pelaajan palkinto. Kannustajia oli aika paljon ja he kannustivat aika kovaäänisesti kukin ketä tai mitä luokkaa halusivat.

Sählyturnauksessa monet tekivät paljon maaleja ja maalivahdit torjuivat paljon, mutta välillä se pallo sujahti selän taakse maaliin. Siellä oli myös tosi paljon tiukkoja tilanteita, joissa pallo osui tolppaan tai ylärimaan.

6 B:n joukkue voitti sählyturnauksen.

Heli


 

Sählyturnaus jännitti minua vähäsen, koska se oli meidän luokan ensimmäinen. Minä olin sählyturnauksessa meidän joukkueen puolustaja. Me voitimme yhden pelin 5B:n joukkuetta vastaan ja Joonatan oli siinä maalivahti ja piti nollat. Minun mielestä peli meni meiltä ihan hyvin. Minulla osui neljä kertaa ylärimaan. Minä valitsin reilun pelaajan palkinnon semmoiselle, joka syötteli. Kunpa me voittaisimme seuraavana vuonna. Me saimme yhteensä joka pelistä neljä maalia. Meidän joukkueesta sai reilun pelaajan palkinnon Veeti M. Joonatan ja Jere olivat hyvät maalivahdit.

Markus


Sählyturnaus jännitti minuakin hyvin paljon. Ensimmäiset tunnelmat ja kokemukset liittyivät vähän päästettyihin maaleihin. Olen ensi vuonnakin maalissa. Harjoittelen enemmän niin olen parempi. Päästin 5 B:n joukkuetta vastaan nolla maalia, mutta heidän joukkue pelasi hyvin.

Tänä vuonna ei ollut finaalia vaan pisteiden perusteella tuli voitto. Pelien voitoista sai kolme pistettä ja tasapelistä yhden.

Valitsin reilun pelaajan palkinnon tosi hauskalle tyypille.

Joonatan

Sählyturnauksessa oli hauskaa. Meidän valmentaja oli Miika. Tänä vuonna ei ollut kulta- eikä pronssipelejä vaan voitto laskettiin pisteillä. Jokainen joukkue äänesti keskuudestaan reilun pelaajan palkinnon saajan.

Veeti

Jaa sosiaalisessa mediassa: 

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä toiminto estää automaattista roskapostia.
12 + 3 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.