Ikimuistoinen ystävänpäivä juhlien

Ystävänpäivänä järjestetty juhla Kimppa-kämppän asukkaille oli varmasti ikimuistoinen. Miettikää, kuinka monesti he saavat osallistua samankaltaisiin juhliin? Ei varmasti monestikaan vuodessa.

Juhla oli erittäin ihanasti ajateltu ja vieraat tulivat juhlaan ilomielin juhlimaan ystävänpäivää kanssamme. Ystävänpäivän tarkoitushan on osoittaa ihmisille, että jokainen on tärkeä, eikä kukaan ole yksin.

Juhlassa oli mm. suolaista ja makeaa tarjottavaa, tyttökuoro, paperilennokkikisa ja vapaata seurustelua.

 

Lennokkikisassa he saivat itse päättää paperin värin ja tehdä lennokin. Lennokit heitettiin vuorotellen ja kuka heitti pisimmälle, voitti sydänvaahtokarkkipussin.

Kimppa-kämpän porukka antoivat paljon positiivista palautetta JOPO luokkalaisille hyvin järjestetyistä juhlista. Kaikilla oli hyvä mieli ja kukaan ei ollut yksin, sehän oli pääasia.

Järjestelyt veivät paljon aikaa ja oppitunteja oppilailta. Jo 2014 vuoden keväällä mietittiin yhdessä, että jonkinlaiset juhlat olisi kiva järjestää. Vasta kumminkin marraskuusta lähtien ruvettiin tarttumaan asiaan paremmin ja saatiinhan me todella hienot juhlat aikaan.

Ensimmäisenä jaoimme oppilaat ryhmiin ja kukin ryhmä teki sovitut järjestelyt. Sitten kiertelimme yritykset läpi ja jaoimme lappuja, jos jotkut olisi olleet kiinnostuneita auttamaan meitä joko rahallisesti, tai tavaroina.

Ja kyllähän me apua saatiin, mikä oli todella tarpeen. Paljonhan me tavaraa ostettiin ja leipomista riitti monelle päivälle.

Kun juhlapäivä koitti, menimme juhlapaikalle aikaisemmin, ja pistimme paikat kuntoon ja juhlaväki saapui.

Näimme todella paljon vaivaa juhlien eteen, mutta oli se sen arvoista!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa: 

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä toiminto estää automaattista roskapostia.
1 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.